Arxiu sonor

En aquesta secció anirem penjant les entrevistes realitzades a Radio Cubelles i altres documents sonors relacionats amb l'arxiu municipal. 

Ja podeu escoltar els següents arxius:
- Entrevista sobre el protocol d'avaluació, tria i eliminació de documentació original a l'arxiu municipal de Cubelles. Ràdio Cubelles, 4 de febrer de 2010.
Escolta-la


- Promoció del bloc de l'arxiu a Ràdio Cubelles. Juliol de 2010. 
Escolta-ho 


- Entrevista sobre la xerrada que va fer la Núria Jané sobre l'arxiu municipal de Cubelles el passat 26 de novembre de 2010. Organitzada pel Grup d'Estudis Cubellencs "Amics del Castell". 
Escolta-la


- Acte d'homenatge a la Dolors Thomas, fet pel Grup d'Estudis Cubellencs, Amics del castell, el dia 12 de desembre de 2010. - Entrevista sobre la publicació de l'últim número dels Quaderns de patrimoni del Garraf, el desembre de 2010. l'Arxivera de l'Ajuntament de Cubelles repassa els articles que parlen del nostre municipi. 
Escolta-la


- Plans extraordinaris d'ocupació de la Generalitat de Catalunya. L'arxiu municipal tenia 6 persones destinades a la digitalització. Podeu escoltar els següents documents: 


* Parlen l'Alcaldessa i l'arxivera
* Parlen l'Alcaldessa i els digitalitzadors
* Entrevista a dos dels digitalitzadors 

Traient la Pols

Des de principis del 2012, hem iniciat un nou projecte radiofònic. És l'espai Traient la Pols, un espai de 30 minuts, setmanal, a on parlem de documents de l'arxiu, recursos per la investigació, etc.

Podeu descarregar-vos i escoltar-los a la pestanya "traient la pols" a l'apartat de seccions.