dijous, 27 de maig del 2010

Consulta els plànols antics de Cubelles

A banda dels plànols actuals del municipi, ja podeu consultar els plànols antics de Cubelles a la web de l'Institut Cartogràfic de Catalunya.



L'adreça és la següent: http://www.icc.es/


La consulta pas a pas
1. Accedeix a la pàgina amb l'adreça facilitada
A la part principal hi ha una zona de cerca, on podem posar el municipi o lloc concret a buscar, en els nostre cas Cubelles.
I a continuació clicar "veure mapa"


2. D'aquí salta a la pàgina on podrem precisar més el lloc que volem veure. A la columna de l'esquerra, a baix, ens apareixeran tot un seguit de localitzacions: cubelles municipi, castell de Cubelles, Tèrmica de Cubelles, etc. La pantalla que teniu d'exemple és la que apareix amb la primera opció. Es pot apropar o allunyar al gust, i també es poden treure còpies a baixa qualitat sense registrar-se. Això es pot fer clicant a la icona "Instantània" que hi ha al menú superior".
Per consultar el fons antic cal anar al menú de la part superior a "Altres visualitzacions" i seleccionar "mapes antics".

3. A continuació us apareixerà aquesta pantalla amb els resultats de cerca. Com observareu, no us filtrarà "Cubelles" directament, sinó "Vilanova OR Geltrú OR Cubelles OR Cunit". Per filtrar-ho més heu d'escriure "Cubelles" a la part superior dreta (casella Cercar per lloc).

Actualment filtra 31 entrades, entre elles també fotografies, o un plànol de l'època de la Mancomunitat (1914)


Nota: les imatges publicades en aquesta entrada han estat preses mitjançant la tecla "Imprimir pantalla". Tots els drets corresponen a l'Institut Cartogràfic de Catalunya.