dimecres, 25 de setembre de 2013

Ruta cultural patrimonial Cubelles - Cunit

El proper 29 de setembre (diumenge) hem organitzat una sortida a peu pels municipis de Cubelles i Cunit. Aquest acte es fa en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya i està organitzat pels ajuntaments de Cubelles i de Cunit i amb la col·laboració del Grup d'Estudis Cubellencs "Amics del Castell" i pel Grup d'Estudis Cunitenc "Delmacio de Conito"

Dia: 29 de setembre, diumenge
Hora: 2/4 de 10 del matí
Punt de trobada: Plaça del mercat de Cubelles
Preu: Activitat gratuïta i sense inscripció


Ruta guiada per diversos elements patrimonials dels dos municipis, amb les explicacions històriques de Xavier Martínez del Grup d’Estudis Cubellencs “Amics del castell” i de Jaume Casañas del Grup d’Estudis Cunitencs “Delmacio de Conito”. El punt d’arribada serà a la plaça de Catalunya de Cunit. La tornada es podrà fer amb transport públic, particular o a peu. Es visitarà per dins Mas d’en Pedro i l’església de Sant Cristòfor de Cunit.

2 comentaris:

  1. Al cartell publicitari apareixen uns QR que enllacen al track i la fitxa de la ruta. Podrieu posar l'enllaç directe a l'article?

    La ruta em sembla mooolt interessant. Si puc convèncer la familia, allà ens veurem!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Et deixo el document en PDF https://docs.google.com/file/d/0B6iGdjj35hIjQ2s1ajcwb2JtNUk/edit?usp=sharing

    ResponElimina