dilluns, 9 de gener del 2012

L'arxiu municipal tindrà un espai setmanal a Ràdio Cubelles

Amb el canvi de programació de Ràdio Cubelles, s'ha ofert a l'arxiu municipal de tenir un espai setmanal al programa Cubelles a les 10, dirigit per Josep Lluís Villanueva. Serà els dimarts, a les 11 del matí, i el primer programa serà demà dia 10 de gener.

L'espai, que durarà aproximadament mitja hora, es farà en directe. Constarà de dues parts: a la primera es farà lectura d'un o dos documents de l'arxiu municipal; es comentaran aspectes sobre la documentació, el contingut, etc.; I a la segona part es portarà un o dos documents sonors, relacionat amb el tema que s'ha tractat o bé amb algun aspecte de l'actualitat o del dia.

Aquest primer programa constarà de l'explicació del càrrec de Síndic personer de l'Ajuntament i la lectura de dos documents on es podrà observar l'acció del síndic. Els documents són del s. XVIII i formen part d'un copiador de correspondència. I a la segona part s'escoltarà una cançó i un fragment d'un discurs de Manuel Azaña, ja que demà es compleixen anys del seu naixement.