divendres, 9 de març del 2012

Beca d'investigació local de Cubelles

La regidoria de Cultura ha convocat una nova edició de la beca d’investigació local. Es tracta d’un premi de caràcter biennal, que té com a objectiu fomentar la investigació sobre Cubelles en tots els àmbits. Podran optar-hi totes les persones que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca, abans del 20 de març a l’OPIC, d’acord amb les bases de la convocatòria.


La beca, que es concedirà a un sol projecte, està dotada amb 2.000€ bruts, i inclou els treballs relacionats amb l’evolució geogràfica i història, aspectes socioeconòmics, aspectes socials, ecologia local, desenvolupament tècnic, festes i tradicions i altres de Cubelles. Un jurat format per diverses persones qualificades, al capdavant del qual hi haurà el regidor de Cultura, José Manuel Ardila.


El becat tindrà 18 mesos, a partir de la data de concessió de la beca, per lliurar el treball, que passarà a tenir els drets inherents a la publicació del mateix. L’Ajuntament de Cubelles es reserva el dret de publicar el treball complet o el resum en forma d’opuscle.

Recordeu, teniu fins el 20 de març per presentar el projecte.