dimecres, 14 de març del 2012

Postgrau online de gestió, preservació i difusió d'arxius fotogràfics

L'ESAGED ha presentat un nou i interessant postgrau d'interés per arxivers, fotògrafs, bibliotecaris, documentalistes, museòlegs, conservadors, investigadors, col·leccionistes ... impartit pels millors experts en cada matèria.



La coincidència d'objectius entre l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED), el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), l'Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC) i l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) ha permès impulsar una titulació de postgrau en el marc de la Universitat Autònoma de Barcelona que ofereix una especialització conjunta en l'àmbit dels estudis d'arxivística i dels estudis fotogràfics, mancats ambdós d'una oferta específica com la que es planteja en aquest postgrau.

Amb aquesta formació es pretén donar resposta a la necessitat creixent de moltes organitzacions públiques i privades d'organitzar i explotar adequadament els seus fons i col·leccions fotogràfiques i també dotar als professionals dels sectors dels arxius, la fotografia, les biblioteques, els museus i els centres de documentació, així com als col·leccionistes, investigadors i experts del món audiovisual, de la metodologia i els coneixements necessaris que els permetin millorar la gestió i l'explotació de la seva producció fotogràfica..




Més informació: http://www.esaged.com/articles-mostra-1614-cat-postgrau_on_line_de_gestio,_preservacio_y_difusio_d'arxius_fotografics.htm