dimecres, 2 de febrer del 2011

Festa de la cultura Penedès 2011

Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures pel premi Reconeixements Culturals 2011. Aquests premis estan organitzats per l'Institut d'Estudis Penedesencs i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Caixa Penedès. Aquests premis tenen l'objectiu de reconèixer les persones, entitats, empreses, col·lectius i administracions per la tasca realitzada en favor de la cultura penedesenca i retre'ls homenatge. l'Ambit són les tres comarques: Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

Premis
Hi ha 4 premis:
- Santiago Rusiñol de les Arts: reconeix la tasca realitzada per persones i entitats en els diversos camps de la creació artística (literatura, cinema, teatre, arts plàstiques, audiovisual...)
- Emili Giralt de recerca: reconeix la recerca realitzada per persones i entitats en els diversos camps del saber relacionats amb el Penedès.
- Teresa Basora de Promoció i divulgació cultural: reconeix la tasca realitzada per persones i entitats en els diversos àmbits socials en favor de la cultura penedesenca en general o de determinats aspectes en particular.
- Pau Casals de Trajectòria i compromís cultural: reconeix persones i entitats amb una llarga trajectòria de compromís amb la cultura penedesenca.

Presentació de candidatures
Qualsevol persona, entitat i administració poden presentar propostes (nominacions) a tots els premis convocats, a través d'una fitxa que es distribuirà als mitjans de comunicació escrits i es podrà despenjar o emplenar del web de l'IEP (http://www.iepenedesencs.cat/), de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i els Consells Comarcals. I s'hauran d'adreçar a:
  • reconeixements@iepenedesencs.org
  • Carrer dels Ferrers, 54. 08720. Vilafranca del Penedès
  • Carrer Sant Pau, 13, 1r. 08800. Vilanova i la Geltrú
  • Carrer Major, 18. 43700. El Vendrell.
El termini per a la presentació de candidatures serà el 31 de març de 2011.