divendres, 20 de març del 2020

Catàleg de negatius del Fons Pineda (I-1994)

Aquests dies en els quals l'Arxiu municipal de Cubelles realitza les seves tasques de manera no presencial, hem aprofitat per revisar i actualitzar els catàlegs de l'arxiu municipal. 

En concret, avui us portem una part del catàleg de negatius del fons Antoni Pineda i Gavaldà, que es composa d'uns 24.000 negatius aproximadament. D'aquests 24.000 s'ha digitalitzat una primera remesa d'uns 6.000, prioritzant aquells negatius més antics i aquells amb més interès social. En una segona remesa, encara pendents de revisió i incorporació, s'han digitalitzat la major part de negatius dels anys 80 de fires, festes i actes de la Cubelles de l'època. 

Avui mateix ja teniu accés a una part d'aquest catàleg, en concret dels negatius 1 al 1994, únicament a aquells amb imatge digitalitzada i que no son de caire familiar; per tant, si veieu que hi ha salts de numeració és que es dona alguna d'aquestes circumstàncies.   

D'entre les sèries més importants que conté aquest primer catàleg de l'1 al 1994, podeu veure les imatges relatives a la instal·lació del clavegueram, de l'entorn de Cubelles, vistes de dalt del campanar, d'estiuejants a la platja, de les jornades d'inauguracions de l'any 1964, la celebració de Sant Cristòfol, imatges del futbol, etc. Us animem a descobrir-les!

Consulta'l

L'has consultat i tens alguna apreciació a fer? No dubtis a enviar un correu a arxiu@cubelles.cat. Tots els comentaris seran benvinguts!